Duffy – Inspiration från Europa

Duffy är ett svenskt skoföretag som hämtar sin inspiration från hela Europa. Med hjälp av denna inspiration skapar de sedan en bred kollektion som varje säsong kommer med spännande nyheter! Duffy är ett välkänt varumärke som erbjuder ett stort och brett skosortiment för att passa alla möjliga stilar och tillfällen! Tack vare Duffys breda sortiment, kommer du här att hitta skor för alla säsonger och ändamål, vilket gör att du kan fylla såväl din skohylla som din garderob med dessa spännande kreationer.

Hos Duffy kan du hitta allt från ballerinaskor och sandaler till sneakers, chelsea boots, vinterkängor och stövlar. Skorna kan användas vid såväl festliga tillfällen som till exempel bröllop och andra ceremonier och högtider som till vardags. Tack vare att de är väldigt prisvärda, har du dessutom råd att köpa flera och kunna växla mellan dessa.

Oavsett om du ska gå till stranden en varm sommardag eller om du ska ut i höstens regn och rusk, har Duffy skor som passar just dina syften. Målsättningen med skorna är att alla människor ska kunna finna sin specifika sko som passar och matchar ens unika stil. Duffy är ett skomärke som upplevs enkelt att få tag i då de finns i många olika butiker och webbshoppar över hela Sverige.

Skor i olika material

Skor från Duffy, och då främst boots och stövlar, tillverkas i konstläder och syntetskinn, vilket gör att priserna kan vara lägre än om det hade varit äkta skinn och mocka. Skor från Duffy är därmed väldigt prisvärda och eftersom de har ett brett skosortiment kan du hitta både ett och två par skor att köpa! Även om priset är lägre så är designen utmärkt, skorna har stora likheter med andra skor från den högre prisklassen. Dessutom anser djurrättsorganisationer att produkter av konstskinn, som Duffys boots och stövlar, är ett mer etiskt korrekt alternativ än skor med äkta skinn. Skorna både känns och ser snygga ut så varför tveka?