Kosttillskott för vackrare hy

Tappar du mycket hår, har naglar som går av och en glåmig hy? Drömmer du om långt vackert hår, perfekt hy och starka naglar? Då ska du kanske prova att äta kosttillskott! Vi alla vill känna oss fina och det är inte konstigt att vi ibland blir frustrerade när kroppen inte gör som vi vill. Det kan vara svårt att hitta en mirakelkur som gör allt bra på en gång, men det finns faktiskt små trick som man kan använda sig av för att pusha kroppen lite extra. Genom att äta kosttillskott som innehåller det som hår, hud och naglar behöver, kan du få längre hår, vackrare hy och starkare naglar.

Lev sunt – få vacker hy!

Förutom att du kan äta kosttillskott som är speciellt anpassat för hår, hud och naglar, så är det även viktigt att tänka på vad du äter. Kosten påverkar din hy och äter du mycket frukt och grönt så kommer det att synas på dig i form av bättre hy. Ät varierad kost och försök att undvika mat som är halvfabrikat och innehåller mycket tillsatser. Vill du vara extra snäll mot din kropp (och miljön), ät ekologisk mat. Det är också viktigt att tänka på att inte stressa för mycket, då stress är dåligt för kroppen och det kan bland annat leda till att man tappar hår. Vad som däremot är bra för kroppen är träning och det kan faktiskt räcka med en liten promenad då och då, det viktigaste är att man rör på sig.

Tillsätt extra vitaminer och mineraler

Genom att äta kosttillskott för hår, hud och naglar så tillsätter du viktiga vitaminer och mineraler som kroppen behöver. När du får i dig dessa ämnen så:

  • Växer håret snabbare
  • Tappar du mindre hår
  • Du får starkare naglar
  • Du får mer lyster i din hy

Vill du boosta din kropp och må bättre både på insidan och utsidan så kan det vara värt att testa ett kosttillskott som är anpassat för just hår, hud och naglar. Du kan hitta dessa hos webbutiker inom kosttillskott.